logo

Участие на кмета на район "Централен" Георги Титюков в ефира на Дарик радио

24-06-2015

Още не съм решил, дали да се канидатирам за кмет на Пловдив или за районен кмет. Това заяви в ефира на Дарик радио кметът на „Централен“ Георги Титюков. По думите му в момента се водят преговори с коалиционните партньори и въпросът ще се изясни скоро.

„Нека първо да видим, кои ще са другите кандидати и ще преценим, кое е най-добре за Пловдив. Със сигурност ще бъда водач на листата на коалиция от партии „Кауза Пловдив“, която и в този мандат има съветници в местния парламент“, категоричен бе той.

Най-големите проблеми в района са свързани със състоянието на уличните и тротоарните настилки и от уличната растителност. По отношение на престъпността „Централен“ се намира в „златната среда“, каза още Титюков.

Районният кмет призна обаче, че има сериозни проблеми с вандализма, затова дестките площадки се правят от много здрави материали и ще се мисли за оборудването им с видеокамери.

По думите му няма повод за притеснение относно някаква форма на етническо напрежение.

Около 100 места не достигат в детските градини, но проблемът се дължи повече на териториален баланс, а не толкова на липса на места като цяло в града, отбеляза Титюков.

От друга страна, повишената събираемост на такси и наеми е най-големият успех на района през тази година.

 

Дарик радио

Обратно