logo

Кандидатът за кмет на район „Централен“ Георги Титюков предвижда нови тротоари и по-добра пътна настилка

07-10-2019

Разделили сме район „Централен” на 15 микрорайона, като има общи проблеми, които трябва да се решат, но има и специфични, които са характерни само за конкретния микрорайон.

Кандидатът за кмет на „Централен” Георги Титюков от „Кауза Пловдив” има готовност веднага да започне с решаването на казусите.

В микрорайон 3 основните сфери за работа ще бъдат в три направления: инфраструктура, детски и спортни спортни площадки и озеленяване.

В първото направление – инфраструктура, Георги Титюков предвижда  изграждане на нови тротоари на ул. „Янко Сакъзов”, ул.“Мостова” 5 до ул. Янко Сакъзов“, ул. „Алеко Константинов” 16 до края на улицата, „Атанас Каменаров” 7-12,  „Жан Жорес”, „Мусала” и „Рожен”.

Ул. „Бунтовнишка” от ул. „Презвитер Козма” до ул. „Мусала” и ул. „Трайко Китанчев” 14-17 ще бъдат преасфалтирани. Паважът на ул. „Янко Сакъзов” ще бъде пренареден.

Титюков предвижда изграждане на нови детски площадки на бул. „Шести септември” 71-83.

Всички междублокови пространства ще се  озеленят, а за поддръжката ще бъде избран да се грижи конкретен отговорник, който ще бъде назначен на граждански договор към Община Пловдив.

В програмата на Титюков се предвижда създаване на Граждански съвет от трима представители от всеки микрорайон в „Централен” (общо 15),  кoито ежемесечно ще имат работни срещи с районния кмет.

Коалиция „КАУЗА ПЛОВДИВ“  е с номер 13 в бюлетината за кмет, кмет на район и общински съветници!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Обратно