logo

Нашата кауза

Нашата кауза са пловдивчани - от най-малките до най-възрастните. За първите искаме да осигурим най-добрия път за развитие и постижения, а за вторите искаме достойно и спокойно да изживеят старините си. Искаме пловдивчани да не губят работните си места, искаме пловдивчани да се гордеят от града, в който са щастливи, в който се влюбват, създават семейства, в който не просто съществуват, а живеят истински.

Кауза Пловдив се вслушва в пловдивчани, в това което всеки един ни казва със сърцето и душата си. Сигналите на гражданите и техните проблеми, които сме решили през годините и за които сме помогнали като представители на изпълнителната и законодателна власт на града са неизброими. Неизброими са още и бъдещите, които ще разрешим.

Помогнахме стадион "Пловдив" да не бъде съборен, помогнахме за спортната база в квартал Коматево, помогнахме Пловдив да се сдобие с 48 километра велоалеи. Помагаме в стотици благотворителни каузи, спортни инициативи и младежки дейности.

Нашата работа никога няма спре, защото нашата кауза са пловдивчани, защото ние винаги ще искаме градът ни да е по-чист, да има повече дървета, повече детски площадки, повече паркове, повече места за отдих и разходки, повече работни места. Не сме направили това, което не сме обещали. Понякога за осъществяването на добрите идеи се иска повече от 4 години мандат.